Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Kabler

Vores kabler fra ANKER er af uovertruffen kvalitet. Du har sikkert oplevet at købe kabler mange gange efterhånden, hvor de efter en kort periode giver op; Kablet går i stykker ved samlingerne eller blot stopper med at virke. ANKER har skabt disse kabler med simple formål; Ekstrem holdbarhed og stabil levering af strøm. Hvis du vælger et af disse lækre kabler, får du altså et produkt, der med garanti holder længere tid end de billige kabler, som du efterhånden har købt en masse af. Du får samtidigt den mest stabile og effektive levering af strøm til din enhed, så du sikrer, at kablet ikke ødelægger dine dyrebare elektroniske enheder. PowerbankPRO forhandler kun kabler af mærket ANKER, da vi gerne vil kunne stå 100% inde for kvaliteten af de produkter, som vi sender ud til vores tilfredse kunder. 

Vi forhandler micro usb kablerUSB C kabler og lightning pin kabler. Alle i ANKERS topkvalitet, så det er slut med at tape dine ledninger sammen. Disse kabler er slidstærke og holde længe. 

Kabler 

Viser 1 - 11 af 11 produkter
Viser 1 - 11 af 11 produkter