Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Biloplader PowerDrive 2 - Sort - Anker

MærkeAnker
FarveSort

A2310H12

Lynhurtig opladning på farten! Anker har udviklet en række bilopladere der ikke alene ser godt ud, de er også uhyre effektive, ligesom de andre ladere i deres produktlinje. Læs mere her...

Flere detaljer

På lager

129,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse

Anker PowerDrive 2 er en biloplader der tilsluttes via cigarettænderen i bilen. Produktet er præcist ligesom Ankers andre produkter; Vanvittigt god finish, god kvalitet og høj ydeevne. Vi tør godt sige, at Ankers bilopladere er de bedste på markedet. Produktet har 2 USB udgange der begge understøtter Ankers PowerIQ teknologi, hvilket sikrer en lynhurtig opladning af dine enheder, uanset enhed. Bilen er et godt tidspunkt for de fleste at oplade deres telefoner. Medmindre du skal på en længere køretur, får du sjældent opladet din telefon 100% inden du parkerer bilen igen. Med Ankers bilopladere øger du sandsynligheden for en fuld opladning, da de har markedets bedste teknologier til hurtig opladning. Og så skal vi altså hilse at sige, at det er smart med to porte i laderen, så både chaufføren og passageren kan få opladet sin enhed :-) 

Tekniske specifikationer

  • PowerIQ
  • Intelligent opladning af alle typer enheder
  • Dimensioner:  65 x 35 x 35 mm
  • Vægt: ca. 40 gram