Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Biloplader PowerDrive Speed - Sort

MærkeAnker
FarveSort

A2228H12

Anker PowerDrive Speed er en biloplader der tilsluttes via cigarettænderen i bilen. Produktet er præcist ligesom Ankers andre produkter; Vanvittigt god finish, god kvalitet og høj ydeevne. 

Flere detaljer

På lager

249,00 DKK inkl. moms

Anker PowerDrive Speed er en biloplader der tilsluttes via cigarettænderen i bilen. Produktet er præcist ligesom Ankers andre produkter; Vanvittigt god finish, god kvalitet og høj ydeevne. Vi tør godt sige, at Ankers bilopladere er de bedste på markedet.

Produktet har 2 USB udgange der begge understøtter QualComms QuickCharge teknologi, hvilket sikrer en lynhurtig opladning af dine enheder, hvis de understøtter selvsamme teknologi. Hvis ikke, lades enhederne stadigt lynhurtigt op.

Bilen er et godt tidspunkt for de fleste at oplade deres telefoner. Medmindre du skal på en længere køretur, får du sjældent opladet din telefon 100% inden du parkerer bilen igen. Med Ankers bilopladere øger du sandsynligheden for en fuld opladning, da de har markedets bedste teknologier til hurtig opladning. 

Opladeren er op til 80% hurtigere end standard-teknologierne. 

Og så skal vi altså hilse at sige, at det er smart med to porte i laderen, så både chaufføren og passageren kan få opladet sin enhed :-) 

Tekniske specifikationer: 


Quick Charge 3.0 - lynhurtig opladning til enheder der er kompatible med teknologien
PowerIQ - Intelligent opladning af alle typer enheder.
Dimensioner:  65 x 35 x 35 mm
Enheden vejer ca. 40 gram