Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Bluetooth højtaler SoundCore Sport XL - Sort - Anker

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet4400 mAh
Antal opladninger1-2 opladninger
Vægt600 gram
Mål17,5 x 7,8 x 4,3 cm

A3181H11

En højtaler der lyder godt og tåler vand, stød og skidt? Og så er det også en powerbank? Endnu en toplækker gadget fra amerikanske Anker, der aldrig skuffer, når det kommer til produkter af absolut topklasse! 

Flere detaljer

På lager

999,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse

Forestil dig, at du tager denne sag med en tur på stranden, i poolen, til festivalen, til bjergklatring eller i andre krævende miljøer. Det kan du roligt forestille dig og derefter gøre. Ankers SoundCore er nemlig vandtæt til 1 meter (IPX7), stødsikker og smudssikker (hvis der ellers er noget der hedder det). Udover at den er ekstremt velspillende, kan du også oplade dine andre elektroniske enheder med den, så den fungerer samtidigt som powerbank. Vi er begejstrede her hos PowerbankPRO!

Batteriet på denne vel-designede højtaler er 4400 mAh, så den spiller, til længe efter at festen er slut, eller solen er gået ned. 14,5 timer kunne vi få ud af den, da vi testede den på kontoret. Højtaleren er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan mærkes så snart man har højtaleren i hånden. Den har en solid bluetooth (4.1), der rækker længere end mange af konkurrenternes. 

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du vil elske Ankers SoundCore Sport XL - hvis du er i tvivl om noget, kontakt os gerne.

Tekniske specifikationer

  • 14,5 timers afspilning
  • Stereolyd
  • Bluetooth 4.1
  • Powerbank (4.400 mAh)
  • Målt til et output på 69 DB
  • 2 stks 8 watt højtalere
  • Stødsikker
  • Vandtæt 1 meter (IPX7)

Med produktet følger et micro-USB kabel til opladning af højtaleren/powerbanken, samt opladning af din telefon, hvis den understøtter micro-USB. Oplades din telefon på anden vis, vil vi invitere dig et smut over til vores udvalg af kabler.

Download

Anker-A3181-Manual.pdf

Anker Bluetooth højtaler SoundCore Sport XL manual

Download (2.96M)