Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Om PowerbankPRO

Hvem er vi?

PowerbankPRO er en webshop, der fokuserer på power banks og tilbehør af allerhøjeste kvalitet. Webshoppen er stiftet af Uptime-IT ApS – en IT virksomhed fra 2002 beliggende i Svendborg på Sydfyn. 

 

Den bedste kundeservice til det bedste produkt

PowerbankPRO forhandler udelukkende produkter fra det amerikanske brand ”ANKER”. Anker er kendt for sin høje kvalitet og ydeevne – hvilket sikrer dig en fejlfri oplevelse med vores produkter. Det at vores produkter er af den absolut bedste kvalitet går godt i spænd med PowerbankPROs ønske om at være de bedste på markedet inden for kundeservice og hurtige leveringstider. Sammenlagt får du som kunde en gennemført oplevelse – den bedste kundeservice og det bedste produkt.

 

Hvad skal jeg med en power bank?

Har du nogensinde prøvet at løbet tør for strøm? Måske ovenikøbet på et kritisk tidspunkt, hvor du virkelig havde brug for din mobiltelefon? Tager du på festival, i kolonihavehus, på telttur eller andet, hvor du ikke har adgang til strøm, men stadig gerne vil kunne bruge din mobiltelefon over eksempelvis flere dage? Rigtigt mange danskere har oplevet ovenstående, hvor en power bank er den letteste løsning på det umiddelbare problem. Den almindelige danskers forøgede mobilforbrug på stadigt mere avancerede og strømkrævende telefoner, kræver en let og transportabel løsning, der kan yde strøm til din telefon eller andet elektronisk udstyr, så længe du har behov for det.

 

Hvorfor ikke bare vælge en billig power bank? 

Der findes mange forskellige power banks på markedet. Hvis du går en tur i det lokale supermarked, finder du de første fem forskellige bud på en power bank til en billig penge. Du kan også finde mange tilbud på power banks af varierende kvalitet på alverdens webshops. Problemet med disse er ofte, at der er for stort strømtab forbundet med leveringen af strømmen fra power bank til telefon. Det vil sige, at du egentlig ikke får det, du har betalt for. Ved at købe et produkt af ringere kvalitet, er der samtidigt større risiko for at produkter går i stykker eller ikke virker hensigtsmæssigt. Desuden er vi af den overbevisning, at det er en rar følelse at kunne mærke, når man har et kvalitetsprodukt i hænderne. Det kan derfor godt betale sig at købe et produkt af høj kvalitet, frem for et billigere alternativ.

 

Vi går ind for miljøvenlig pakning

Hos PowerbankPRO går vi ind for miljøvenlig pakning og ønsker at gøre vores for miljøet. Derfor har vi tilmeldt os miljøvenlig pakning.

 

Vi elsker at tale med vores kunder

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon, mail eller på vores Facebook side. Vi står klar til at besvare de spørgsmål du måtte ha’.

-PowerbankPRO

Miljøvenligpakning