Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Powerbank - Astro E1 Sort

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet5200 mAh
Antal opladninger2-3 opladninger

A1211H16

Anker har med sin Astro E1 skabt en virkelig kompakt powerbank. Fyldt med power, intelligent teknologi og ca. 1,5-2 opladninger, kan denne lille smarte følgesvend puste liv i dine døende elektroniske enheder. 

Flere detaljer

På lager

249,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse


Denne powerbank er tanden større end Ankers mini-powerbank. Kapaciteten passer til 1,5 - 2  fulde opladninger på de fleste moderne smartphones, og op til 3,5 - 4 opladninger på smartphones med et mindre batteri. Størrelsen er ideel til dig, der har brug for en ekstra opladning, men ikke har plads til en større powerbank på farten. Eksempelvis, hvis du skal en tur i byen, så passer produktet perfekt i tasken eller i jakken.

På trods af den beskedne størrelse, der i mange tilfælde er en fordel, er Ankers Astro powerbank spækket med moderne teknologi, der sørger for den optimale opladning til din telefon. Anker har udviklet og patenteret den banebrydende PowerIQ teknologi, der ganske enkelt sørger for at distribuere outputtet til din smartphone korrekt. Det lyder meget teknisk, men slutresultatet betyder lynende hurtig opladning og maksimal udnyttelse af din powerbanks kapacitet. Powerbanken er udstyret med en indikator, der fortæller hvor meget strøm der er tilbage på enheden (se billeder). 

Vi bliver mere og mere afhængige af vores smartphones. Vi bruger telefonen til et hav af daglige funktioner, men ingen af disse funktioner er tilgængelige, hvis telefonen er gået død for strøm. Derfor er en lille powerbank som denne et must at have med, så du altid kan tilgå din telefons funktioner, også selvom du glemte at smide telefonen i opladeren derhjemme inden du tog afsted. 

Du kan selvfølgelig bruge powerbanken til opladning af mange forskellige slags elektroniske komponenter, som eksempelvis: iPad, iPhone, Android, Mp3-afspiller, bærbare højtalere etc. 

Med powerbanken følger et micro-USB kabel. Hvis du har en smartphone med Micro-USB indgang behøver du altså ikke andet end dette produkt. Har du en iPhone eller en telefon med USB-C opladning, skal du et smut forbi vores udvalg af kabler


Tekniske specifikationer

  • Høj konverteringseffektivitet
  • PowerIQ - patenteret af Anker. Sørger for optimal opladning.
  • Energi niveau indikator via LED-lys
  • Glossy black

Hvis du har spørgsmål til produktet, eller har behov for at vide om dette produkt er det rigtige for dig, kan vi altid fanges på telefon eller mail