Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Powerbank - PowerCore Sort

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet10.000 mAh
Antal opladninger3-4 opladninger

A1263H11

Vil du ha' en powerbank, der benytter sig af den førende teknologi indenfor transportabel opladning? Så er Ankers PowerCore et rigtigt godt bud. Med sine 10.000 mAh er du sikret 3-4 opladninger med en moderne smartphone, hvilket gør powerbanken perfekt til en festival, telttur eller andre steder, hvor du ikke har adgang til en fast strømkilde. Anker = høj kvalitet - du går ikke galt i byen her.

Flere detaljer

På lager

349,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse


PowerCore 10.000 mAh er en powerbank, der kan opfylde mange forskellige behov indenfor transportabel opladning. Det der adskiller Ankers powerbanks fra alle de andre alternativer, er den skyhøje kvalitet, som du mærker så snart du har produktet i hånden. Rent teknologisk, benytter PowerCore sig af PowerIQ teknologien (patenteret af Anker), der sikrer en effektiv opladning, der justeres løbende - alt afhængig af telefon og forhold. Opladeren "kommunikerer" med din enhed, så den bruger den optimale mængde strøm - for at sikre dig den hurtigst mulige opladning på markedet. 

Størrelsen er kompakt - PowerCore 10.000 mAh har ca. samme dimensioner som et kreditkort i længde og bredde.  

Vi bliver mere og mere afhængige af vores smartphones. Vi bruger telefonen til et hav af daglige funktioner, men ingen af disse funktioner er tilgængelige, hvis telefonen er gået død for strøm. Derfor er en lille powerbank som denne et must at have med, så du altid kan tilgå din telefons funktioner, også selvom du glemte at smide telefonen i opladeren derhjemme inden du tog afsted. Denne powerbank har tilmed en størrelse, der muliggør længere ophold i det fri eller i udlandet, hvor du muligvis ikke har adgang til en fast strømkilde. 

Du kan selvfølgelig bruge powerbanken til opladning af mange forskellige slags elektroniske komponenter, som eksempelvis: iPad, iPhone, Android, Mp3-afspiller, bærbare højtalere etc. 

Med powerbanken følger et micro-USB kabel. Hvis du har en smartphone med Micro-USB indgang behøver du altså ikke andet end dette produkt. Har du en iPhone eller en telefon med USB-C indgang, skal du et smut forbi vores udvalg af kabler, hvor Anker i øvrigt har lavet en række super lækre produkter også. 


Tekniske specifikationer 

  • Høj konverteringseffektivitet
  • PowerIQ - patenteret af Anker. Sørger for optimal opladning.
  • Energi niveau indikator via LED-lys
  • 20% lettere end andre 10.000 mAh powerbanks.
  • Sort

Hvis du har spørgsmål til produktet, eller har behov for at vide om dette produkt er det rigtige for dig, kan vi altid fanges på telefon eller mail