Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Powerbank Quick Charge - PowerCore+ Sort

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet10.050 mAh
Antal opladninger3-4 opladninger

A1311H12

Hvis du leder efter en kompakt powerbank, hvor kun det bedste er godt nok, skal du tage et kig på Ankers PowerCore+ med hele 10050 mAh. Anker er verdenskendt for deres produkter af ulastelig kvalitet, både udenpå og indeni. Vi tør godt love, at du ikke finder en bedre løsning indenfor eksterne batterier, end det du får hos Anker. 

Flere detaljer

På lager

499,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse

PowerCore+ er en fantastisk kompakt powerbank, der leverer intelligent strøm til dine elektroniske enheder. Når vi siger intelligent, mener vi, at powerbanken selv finder ud af, hvordan den mest optimalt oplader den pågældende enhed. Herved sikrer du en opladning der ikke alene er sikker for din enhed, men også hurtig og effektiv. Powercore+ indeholder 3-4 opladninger til en moderne smartphone - se evt. billeder for mere information omkring produktet. 

En powerbank i denne størrelse er praktisk på en rejse, en telttur, en længerevarende festival eller til at have med i jakken eller tasken til dagligdags brug. I dag bruger vi mobiltelefoner til alt fra betaling til kommunikation. Forestil dig, hvad det ville koste dig, hvis du en dag stod med en død telefon i en situation, hvor du virkelig skulle bruge din telefon. En powerbank af denne kvalitet vil derfor være en investering, der hurtigt kan tjene sig ind. Anker PowerCore+ benytter sig af Qualcomm's patenterede QuickCharge teknologi, der sikrer at powerbanken lader sig lynhurtigt op, faktisk dobbelt så hurtigt som konkurrenternes. Udover at den lader sig selv hurtigt op, lader den også din telefon lynhurtigt op, især hvis telefonen eller enheden understøtter QuickCharge-teknologien. For at lade powerbanken hurtigst muligt op (via QuickCharge), skal du bruge en oplader, der understøtter samme teknologi, som eksempelvis denne PowerPort+

Tekniske specifikationer 

  • Lader hurtigere op end andre powerbanks (QuickCharge) 
  • Lader din telefon/enhed hurtigere op (QuickCharge)
  • 3-4 opladninger af din smartphone
  • Sort

Hvis du har spørgsmål til produktet, eller har behov for at vide om dette produkt er det rigtige for dig, kan vi altid fanges på telefon eller mail