Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Powerbank - PowerCore Quick Charge Sort

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet20.000 mAh
Antal opladninger6-7 opladninger

A1278H11

Med mulighed for at oplade 2 enheder på samme tid med QuickCharge, samt at kunne oplade din smartphone 6-7 gange på én opladning, opfylder Ankers PowerCore 20000 mAh de flestes behov. Du bliver den mest populære person i din lejr på festivalen, fordi du uden problemer kan låne ud af din powerbank - og samtidigt have nok til dig selv. Anker leverer med denne powerbank endnu et højkvalitetsprodukt. 

Flere detaljer

På lager

649,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse

Bemærk: Denne powerbank understøtter QualComm's QuickCharge-teknologi. For at udnytte teknologien, skal du have en oplader der understøtter dette. Vi anbefaler denne.

Hvis du nogensinde er træt af at mangle strøm, er denne powerbank svaret på dine bønner. Amerikanske Anker producerer verdens bedste powerbanks, og du er garanteret en lang levetid og den mest effektive opladning af dine enheder. Du går kort sagt ikke galt i byen med at vælge et af Ankers produkter. Spørgsmålet er jo selvfølgelig blot; hvilken powerbank passer til dit behov?

Hvis du ofte løber tør for strøm, fordi du bruger din telefon ofte, kan denne størrelse af powerbanks være attraktiv for dig. Da batteriet er på hele 20.000 mAh, fylder powerbanken selvfølgelig mere end de mindre modeller. Derfor skal du beslutte dig for dit behov, hvad du vægter højest. Powerbanken kan uden problemer være med i tasken eller i en jakkelomme, men du vil nok have problemer med at stoppe den i bukselommen - med mindre de er meget elastiske :-) Powerbanken kan være oplagt til den tog eller busrejsende, der godt kan lide at streame TV eller serier på rejsen.

De 2 udgange sikrer, at du kan oplade 2 enheder på samme tid. Det kan være din egen og en af dine venners smartphones, eller to af dine egne enheder.

Anker er et amerikansk brand, der er kendt for kvalitet og utroligt få reklamationer på deres produkter. Du er altså garanteret et godt, gedigent kvalitetsprodukt, når du bestiller et af Ankers produkter.

QuickCharge-teknologien giver dig muligheden for lynhurtige opladninger, både af selve powerbanken, men også af alle dine enheder, der understøtter teknologien. 

Tekniske specifikationer

  • Høj konverteringseffektivitet
  • 2 outputs - for opladning af 2 enheder samtidigt
  • PowerIQ-teknologi.
  • QuickCharge-teknologi
  • Sort 

Der medfølger et micro-USB kabel med produktet, til at lade powerbanken op. Kablet kan samtidigt bruges til telefoner, der understøtter micro-USB. Benytter din telefon et andet stik, tag da et smut ind og kig på vores forskellige kabler


Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med at afdække dit behov - det kan være du har brug for en anden størrelse powerbank. Kontakt os her