Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Powerbank - PowerCore+ 26.800 mAh Sort

MærkeAnker
FarveSort
Kapacitet26.800 mAh
Antal opladninger8-9 opladninger

A1374H11

Leder du efter det ultimative produkt til opladning af dine elektroniske enheder? Så er du kommet til det rette sted! Ankers PowerCore+ på hele 26.800 mAh sikrer dig 8-9 opladninger af din smartphone på én eneste opladning. Du kommer aldrig til at mangle strøm igen :-) 

Flere detaljer

På lager

899,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivels

Hvis man kan tale om en Rolls Royce inden for powerbanks, så er der ingen tvivl om, at dette Anker produkt er netop dette. Powerbanken er overlegen på kapacitet og teknologi - du får med garanti et produkt du bliver glad for mange år ud i fremtiden. Anker står for produkter af absolut topkvalitet - og er blevet brugt af millioner af amerikanere verden over. Nu har vi endelig produktet i Danmark, hvilket vi er utroligt glade for hos PowerbankPRO. Faktisk så glade, at vi kun forhandler Ankers produkter - da det kun er det bedste, der er godt nok til vores kunder. 

Du kan oplade lidt af hvert med denne powerbank, selv en Macbook pro. Den har 3 USB udgange, som gør det muligt at oplade 3 enheder på samme tid. Med en almindelig moderne smartphone, kan du oplade telefonen 8-9 gange med denne powerbank - så som vi nævner foroven, kommer du ikke til at mangle strøm igen. Medbring powerbanken til festivalen, og du bliver helten i lejren. Du kan trygt låne ud af strømmen fra Ankers PowerCore+ 26.800, da du i de fleste tilfælde vil have rigeligt strøm til dig selv alligevel. 

Dette produkt benytter sig af QualComm's QuickCharge-teknologi. Du får derfor optimal effekt, ved at bruge en oplader som denne.

Med et design og en kvalitet i absolut topklasse, kan vi godt garantere, at du vil blive glad for dette produkt. Anker laver deres produkter uden at gå på kompromis, hvilket resulterer i tilfredse kunder, der både er glade for det de ser og oplever, når de har erhvervet sig en af disse powerbanks. 

Hvis du vil vide mere om produktet, er du velkommen til at kontakte os

Tekniske specifikationer

  • Hele 26.800 mAh (8-9 opladninger)
  • Patenteret QuickCharge teknologi
  • PowerIQ - intelligent opladning
  • Sort

Med i pakken medfølger et micro-USB kabel, der kan bruges til at oplade powerbanken, samt opladning af din telefon, hvis den understøtter dette. Hvis din telefon eller enhed skal bruge et andet kabel, kan du finde det her