Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

USB hub PowerPort - Sort - Anker

MærkeAnker
FarveSort

A2054L12

Ankers PowerPort Speed 5 er et essentielt stykke hardware til dig, der sidder ved et skrivebord og ofte oplader mere end én enhed af gangen. Med denne USB hub har du muligheden for at oplade 5 enheder på én gang. 

Flere detaljer

På lager

479,00 DKK inkl. moms

Produktbeskrivelse

Anker står for lækkert finish, robuste materialer og ekstremt høj ydeevne. Du går simpelthen ikke galt i byen, med et produkt fra Anker. Denne USB hub kan oplade 5 enheder på samme tid, og er velegnet til alle der sidder ved et skrivebord. Mange enheder oplades og tilsluttes via USB i dag, det kan være din(e) mobiltelefon(er), din mus, dit tastatur, en powerbank, en højtaler til kontoret, en tablet eller noget helt syvende.

Med en USB hub fra Anker, vil du kunne lade dine enheder op samtidigt - du vil derfor sjældent opleve, at du løber tør for strøm - uden at kunne gøre noget ved det. Selve produktet er lækkert og skal opleves, det pynter på dit skrivebord, det gør vi godt garantere :-) Enheden indeholder 2x QuickCharge teknologi (3.0) og 3x PowerIQ teknologi. Enheder der understøtter QuickCharge, vil kunne lades 4x så hurtigt op, som en almindelig oplader. Hvis din enhed ikke understøtter QuickCharge, vil USB udgangen kunne bruges som ganske "almindelig" udgang. 

Tekniske informationer

  • 5 udgange til opladning af 5 enheder på samme tid
  • 2x QuickCharge og 3x PowerIQ
  • Passer til danske stik
  • USB hub'en vejer ca. 200 gram
  • Dimensioner: 102 x 75 x 28mm
  • Det medfølgende kabel er ca. 1,5 meter langt
  • Passer til alle enheder, der oplades via USB

Skal du bruge kabler til din USB hub? Du finder dem her