Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Oplader og Micro USB Kabel - Sort

MærkeAnker
FarveSort

B2013L12

De bedste eksterne batterier og powerbanks kræver de bedste ladere! Anker, der står for kvalitet af den absolut bedste skuffe, har lavet flere forskellige ladere, der matcher deres øvrige produktlinje og sikrer effektiv opladning til alle dine elektroniske produkter. Læs mere om PowerPort+ Quick Charger her

Flere detaljer

På lager

199,00 DKK inkl. moms

Opladeren har en USB-port, med Ankers patenterede PowerIQ teknologi. Der medfølger et micro-USB kabel i pakken.

Teknologien gør, at din enhed bliver opladet så effektivt som overhovedet muligt. Med denne teknologi undgår du samtidig overophedning og overladning af dine enheder. 

Laderen er et must til dine Powerbanks fra Anker, da den understøtter Qualcomms Quick Charge teknologi (3.0), hvilket sikrer markedets hurtigste opladninger - det får du ikke med en helt almindelig vægoplader. 

Kort fortalt om Ankers PowerIQ teknologi: 

Teknologien sørger for, at den korrekte mængde strøm bliver sendt til din enhed. Mange ladere sender for lidt strøm til enhederne, hvilket resulterer i en langsom opladning. Dette gøres for at undgå overophedning, så din enhed ikke tager skade. Der findes også ladere i den anden ende af skalaen, der omvendt sender for meget strøm til din enhed, hvilket udgør en risiko for din enheds evne til at kunne tåle den mængde af strøm. PowerIQ sikrer, at du får den helt korrekte mængde strøm, uanset hvilken enhed du lader op. 

Teknisk information: 

  • Medfølger: Anker Powerline 0,9 m micro usb kabel
  • Udgang: Én usb port med op til 2,4A.
  • Laderen vejer 67 gram
  • Dimensioner:  93 x 47 x 26 mm
  • Quick Charge kompatibel (3.0)
  • Virker til alle enheder, der oplades gennem USB.Se vores udvalg af powerbanks eller kabler, der matcher dette produkt.