Vores hjemmeside bruger cookies til at tilbyde en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler at du godkender dem for den bedste oplevelse.

Anker Vægoplader - 2-port USB oplader - Sort

MærkeAnker
FarveSort

A2021L11

Hvis du leder efter en lader, der sørger for sikker og optimal opladning på alle typer af enheder - så er du kommet til det rigtige produkt. Anker leverer sublim kvalitet inden for powerbanks, men det er mindst ligeså vigtigt at kunne lade selve powerbanken eller andre enheder lynhurtigt op! Læs mere om Ankers vægoplader med 2 udgange her..

Flere detaljer

På lager

199,00 DKK inkl. moms

Denne lader har 2 USB udgange. Kabler medfølger ikke, men kan købes lige her

Selvom at Ankers powerbanks kan levere stabil strøm i mange timer, får du stadig brug for at lade powerbanken op fra tid til anden. PowerbankPRO har to forskellige typer af vægopladere i vores webshop, den ene er den du sidder og kigger på nu, mens den anden kun indeholder én USB udgang, men til gengæld understøtter QuickCharge teknologien fra QualComm. Har du behovet for at oplade flere enheder på samme tid, er denne vægoplader den rigtige for dig. 

Selvom laderen ikke har QuickCharge teknologi (er kun understøttet af bestemte enheder) har den stadig Ankers patenterede PowerIQ teknologi, der sikrer optimal opladning af din enhed. Der er ikke noget mere skuffende, at efterlade sin enhed i noget tid, for så at finde ud af, at den ikke har opladt tilstrækkeligt til det du skal bruge den til. Denne risiko minimeres, hvis du vælger en af vores to ladere fra kvalitetsmærket Anker. 

Hvilken én du vælger er op til dit behov - prisen er den samme :-) 

Tekniske specifikationer: 

  • 2 stk USB udgange, for simultan opladning uden tab af ydeevne
  • Laderen vejer 71 g
  • Dimensioner 92 x 47 x 26 mm
  • Laderen virker til alle enheder, der bruger USB.Se også vores udvalg af kabler - de passer alle til laderen. Du skal blot finde det kabel, der passer til din telefon.